خاک…………………………………………………………………………………………………………… ۱۳
۲-۶-۴-اثر مالچ بر درجه حرارت خاک ………………………………………………………………………………………….. ۱۷
۲-۶-۵-اثر مالچ بر ساختمان خاک …………………………………………………………………………………………………. ۱۹
۲-۶-۶-اثر مالچ بر شوری خاک …………………………………………………………………………………………………….. ۲۰
۲-۶-۷-اثر مالچ بر فرسایش خاک ………………………………………………………………………………………………….. ۲۱
۲-۶-۸-اثر مالچ بر رشد گیاهان زراعی …………………………………………………………………………………………… ۲۳
۲-۶-۹-اثر مالچ بر عملکرد دانه لوبیا ……………………………………………………………………………………………… ۲۶
۲-۶-۱۰-اثر مالچ در کنترل علف های هرز ……………………………………………………………………………………… ۲۷
۲-۷-آهن …………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۲۷
۲-۷-۱-اهمیت آهن در تغذیه گیاهان زراعی …………………………………………………………………………………… ۳۱
۲-۷-۲-نقش آهن در فتوسنتز ……………………………………………………………………………………………………….. ۳۲
۲-۷-۳-نقش آهن در سنتز پروتئین ………………………………………………………………………………………………… ۳۲
۲-۷-۴-سطح بحرانی آهن در گیاه لوبیا ………………………………………………………………………………………….. ۳۴
۲-۷-۵-عوامل موثر بر فراهمی آهن برای گیاه………………………………………………………………………………….. ۳۴
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
فصل سوم:مواد و روش ها
۳-۱-زمان وموقعیت جغرافیایی واقلیمی محل اجرای طرح ………………………………………………………………… ۳۶
۳-۲-ویژیگی آب و هوایی منطقه …………………………………………………………………………………………………… ۳۶
۳-۳-تعیین خصوصیات فیزیکی وشیمیایی خاک محل آزمایش ………………………………………………………….. ۳۶
۳-۴-نحوه انجام آزمایش وطرح آزمایشی مورد استفاده …………………………………………………………………….. ۳۷
۳-۵-خصوصیات مورد بررسی ………………………………………………………………………………………………………. ۳۷
۳-۵-۱-ارتفاع گیاه ………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۷
۳-۵-۲-تعدادغلاف در بوته ………………………………………………………………………………………………………….. ۳۸
۳-۵-۳-طول غلاف ……………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸
۳-۵-۴-تعیین عملکرد قسمت های هوایی در لوبیا …………………………………………………………………………… ۳۸
۳-۵-۵-تعیین تعداددانه خشک در لوبیا …………………………………………………………………………………………… ۳۸
۳-۵-۶-تعیین عملکرد غلاف خشک در لوبیا …………………………………………………………………………………… ۳۸
۳-۵-۷-تعیین تعداددانه خشک در بوته لوبیا ……………………………………………………………………………………. ۳۸
۳-۵-۸-محاسبه شاخص برداشت ………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
۳-۵-۹-شاخص برداشت دانه ……………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
۳-۶-تجزیه آماری ……………………………………………………………………………………………………………………….. ۳۹
فصل چهارم:تجزیه وتحلیل
۴-۱- اثرمالچ ومقدارمصرف آهن بر ارتفاع بوته لوبیا ………………………………………………………………………… ۴۱
۴-۲-اثر مالچ ومقدارمصرف آهن برتعداد غلاف سبز لوبیا …………………………………………………………………. ۴۱
۴-۳-اثر مالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه سبز لوبیا ……………………………………………………………………… ۴۳
۴-۴-اثرمالچ ومقدار مصرف آهن برعملکرد غلاف سبزلوبیا ……………………………………………………………….. ۴۴
۴-۵-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه درغلاف لوبیا ………………………………………………………………… ۴۵
۴-۶-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکردبیولوژیک لوبیا …………………………………………………………………. ۴۶
۴-۷-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکردقسمت های هوایی ……………………………………………………………. ۴۷
۴-۸-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن عملکرددانه خشک درلوبیا ………………………………………………………………. ۴۹
۴-۹-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برعملکرد غلاف خشک لوبیا …………………………………………………………… ۵۰
۴-۱۰-اثرمالچ ومقدارمصرف آهن برتعداددانه خشک دربوته لوبیا ………………………………………………………. ۵۱
۴-۱۱-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر تعداد دانه خشک در هرغلاف لوبیا……………………………………………. ۵۱
۴-۱۲-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر تعداد غلاف خشک در هربوته لوبیا ………………………………………….. ۵۳
۴-۱۳-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر شاخص برداشت لوبیا …………………………………………………………….. ۵۳
۴-۱۴-اثر مالچ و مقدار مصرف آهن بر شاخص برداشت دانه لوبیا ……………………………………………………… ۵۴
فصل پنجم: گیری
نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۶
پیشنهادات …………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۷